Kakel & klinkers

Vi hjälper dig med ditt badrum – från våtrum till färdigkaklat. Vi kaklar också bland annat kök, balkonger och altaner. Allt efter dina egna önskemål.

Kakel och klinkers är något som kan förändra ett helt rum. Kakel och klinker lyfter vilket badrum och kök som helst och dessa rum är de som används kanske allra mest i ett hem. Att investera i badrum och kök är aldrig fel. Dels höjer det trivseln för hela familjen och dessutom ökar garanterat värdet på ditt hus eller din bostadsrätt.

Fördelarna med kakel är många. Det är lättskött, hygieniskt och estetiskt tilltalande. Idag finns oerhört många varianter av färger och mönster och alla kan hitta något som passar deras stil och smak. Vill du ha det allra nyaste, senaste och modernaste eller är du ute efter en mer klassisk stil? Inga problem! Vi arbetar alltid utifrån dina önskemål och behov!

Vi kan även hjälpa till med större golvytor. Epoxygolv som är ett populärt inslag är något vi kan erbjuda. Detta har fördelarna såsom hög slitstyrka, stark kemikalieresistens, vattentäthet, att det ska tåla kraftig rengöring och att det ska tåla mycket hög mekanisk belastning.

Våra kunder är såväl privatpersoner som företag och bostadsrättsföreningar runt om på Öland och i Kalmar.

Tveka inte att kontakta oss om du vill höra mer om hur vi kan hjälpa dig med kakel och klinker i ditt badrum eller i ditt kök.

Vi utför kakel & klinkers i Kalmar, Öland, Nybro

Varmt välkommen!