Golv som håller hög kvalitet

Vill du ha golv som håller år efter år? Då har du kommit rätt! Vi på Wittenbergs har golvläggare som under många år i branschen hjälpt såväl privatpersoner som företag i Kalmar och på Öland att få de golv som de länge drömt om.

Ett nytt och fräscht golv kan få ett helt rum att kännas nyare, ljusare eller till exempel större. Vilka önskemål och behov har just du? Vi utgår alltid ifrån den enskilde kundens behov och skapar den känsla i rummet som just du vill ha.

Handlar det om klinkers i badrummet eller målat golv i annat utrymme så som till exempel källare? Inga problem! Våra golvläggare tar sig an många olika uppdrag, såväl större som mindre.
Vi arbetar även med epoxygolv som kanske främst är känt inom industrin tack vare den höga slitstyrkan och den enkla rengöringen. Epoxygolv går alldeles utmärkt att använda även i bostäder och garanterar dig golv som håller år efter år och som är mycket lättskött.

Är du osäker på vad för golv du ska välja, hur det ska se ut eller vad som passar bäst i just din bostad, lokal eller fastighet? Kontakta oss gärna för tips och råd.

Vi utför Golv i Kalmar, Öland, Nybro

Välkommen till Wittenbergs!